Interieurstyling met bloemen

Interieurstyling met bloemen maakt elke ruimte tot een fijnere, mooiere en sfeervollere omgeving. Of het nu gaat om thuis, op het werk of op een locatie voor een feest of evenement; stylen met bloemen zorgt altijd voor een prachtig resultaat. Ben je op zoek naar de mooiste interieurstyling en wil je hiervoor exclusieve bloemen gebruiken? Dan ben je bij Bloemenservice Nederland aan het juiste adres. Wij hebben een passie voor bloemen en zijn veel meer dan slechts een bloemist. Wij kunnen maatwerk leveren om voor jou de perfecte sfeer en decoratie te verzorgen.

Interieurstyling met bloemen bij je thuis

Wie heeft er nu geen bloemen in huis staan? Bloemen zijn de beste en populairste manier om elke kamer gezelliger te maken. De juiste bloemen doen wonderen voor de uitstraling van de ruimte. Wij kunnen ook jouw kamer stylen met bloemen. Misschien heb je hiervoor alleen de bloemen nodig. In dat geval kun je de bloemen en boeketten van jouw keuze direct bestellen in onze webshop. Heb je behoefte aan advies, of zoek je interieurstyling op maat door een professional? Wij zijn je graag van dienst.

Styling met bloemen op het werk of kantoor

Mensen worden blij van een fijne werkomgeving. Niet alleen dat: in een sfeervolle werkomgeving presteren mensen ook beter. Wij verzorgen dan ook niet alleen interieurstyling met bloemen thuis, maar ook op kantoor. Zo gaan mensen met meer plezier en energie aan het werk. Voor elk kantoor is er een passende oplossing; van fraaie boeketten tot complete bloemstukken. Voor wat voor bloemen je ook kiest; wij bieden altijd prachtige bloemen tegen een uitstekende prijs.

Aankleding van een feest

 

Goede interieurstyling met bloemen mag natuurlijk niet ontbreken op een feest. Of het nu gaat om een trouwerij, een evenement, congres of bijeenkomst, bedrijfsfeest of ander soort gelegenheid; wij zorgen voor de perfecte interieurstyling, passend bij de locatie en de gelegenheid. Stylen met bloemen tilt elke gelegenheid naar een hoger niveau. Wij kunnen je van dienst zijn met een klein feest, maar ook zakelijke klanten bedienen wij via een apart portaal met bijvoorbeeld abonnementen of vaste leveringen.

 

Bloemen zijn altijd een goed idee

 

Wij leveren exclusieve bloemen in zeer veel plaatsen in inmiddels een groot gedeelte van het land, zoals: 

 • Amsterdam

 • de Bollenstreek

 • Den Haag

 • Hoofddorp

 • Leiden

 • de Randstad

 • Roelofarendsveen

 • Rotterdam

 • Zoetermeer

 • Kaag en Braassem

 • Leiderdorp

 • Rijswijk

 • Wassenaar

 • Alphen aan den rijn

 

En andere delen van Zuid Holland, Noord Holland en Utrecht. Fraaie styling met bloemen is altijd een goed idee. Doe inspiratie op op de website of kom eens langs in onze winkel.

O N S  A T  E L I E R

O P E N I N G S T IJ D E N

Veenderveld 112a, 2371 TX Roelofarendsveen

071 - 331 07 19

Info@bloemenservicenederland.nl

Door het Corona Virus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan u gewend bent van ons. Als u ons niet te pakken krijgt mail ons dan even met uw vraag en een eventueel terugbelverzoek.

Maandag          Alleen bestellingen 

Dinsdag        09:00 tot 17:00 op afspraak

Woensdag    09:00 tot 17:00 op afspraak

Donderdag   09:00 tot 20:00 op afspraak

Vrijdag          09:00 tot 17:00 op afspraak

Zaterdag       09:00 tot 13:00 op afspraak

Zondag          Gesloten

U kunt onze bloemen, planten en geschenken 7 dagen per week inclusief koopavonden verkrijgen bij ons verkooppunt van PLUS van Dijk in Roelofarendsveen.

Copyright Bloemen Service Nederland 2019 - All Rights Reserved 

Created By Boogmans