Rouwboeket bestellen Leiden

Wil je een rouwboeket bestellen in Leiden of omgeving? Doe dit dan bij Bloemenservice Nederland. Al sinds 2007 leveren wij de mooiste rouwbloemen voor een memorabele uitvaart. Ook een rouwkrans en grafstuk behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Omdat wij al jarenlang bloemen voor uitvaarten verzorgen, weten wij hoe wij je hiermee perfect van dienst kunnen zijn. Maatwerk vormt bij ons de standaard en wij zorgen ervoor dat je goed, professioneel en vriendelijk geholpen wordt. Het kiezen van de juiste bloemen is een emotioneel en moeilijk moment. Je bent van harte welkom bij ons in de winkel om rustig je tijd te nemen en je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Een rouwboeket bestellen in Leiden bij een erkende specialist

Een uitvaart betekent afscheid nemen van een dierbare. Dit is een intens verdrietig moment en hoewel het verdriet nooit zal verdwijnen, wil je dat na verloop van tijd ook mooie herinneringen aan de begrafenis of crematie overblijven. Het helpt dan als de uitvaart mooi is aangekleed zodat de overledene het afscheid krijgt dat hij of zij verdient.

 

Wil je een rouwboeket bestellen in Leiden, doe dit dan bij Bloemenservice Nederland; een erkende specialist. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit bloemen en je wordt geadviseerd door mensen met passie en kennis. Wij zorgen voor rouwbloemen of een rouwkrans waar je trots op kunt zijn en die helpen bij een ongetwijfeld moeilijk, maar mooi afscheid.

Wij verzorgen precies wat je wilt

 

Omdat wij maatwerk als standaard hanteren bij een uitvaart, kunnen wij al je wensen realiseren. Een ingetogen grafstuk, of juist een uitbundig of zeer persoonlijk stuk; alles is mogelijk. Rouwbloemen, rouwkransen en grafstukken worden door ons zelf samengesteld in ons eigen atelier. Timing is belangrijk. Wij zullen er te allen tijde voor zorgen dat de door jou bestelde bloemen op tijd geleverd worden voor de uitvaart. Verse bloemen en met de hand exclusief voor jou samengesteld.

 

Wij zijn niet slechts een leverancier bij wie je rouwboeketten kunt bestellen in Leiden. Je kunt weliswaar online bestellen, maar indien gewenst kunnen wij de door jou bestelde bloemen en stukken ook op locatie bezorgen en helemaal  afstylen zodat je nergens omkijken naar hebt. Je hebt op deze dag immers belangrijkere dingen om je mee bezig te houden.

 

Vanzelfsprekend kun je ook bij ons terecht buiten Leiden, in onder andere:

 • Amsterdam

 • de Bollenstreek

 • Den Haag

 • Hoofddorp

 • Leiden

 • de Randstad

 • Roelofarendsveen

 • Rotterdam

 • Zoetermeer

 • Kaag en Braassem

 • Leiderdorp

 • Rijswijk

 • Wassenaar

 • Alphen aan den rijn

 

En andere delen van Zuid Holland, Noord Holland en Utrecht leveren wij met regelmaat.

O N S  A T  E L I E R

O P E N I N G S T IJ D E N

Veenderveld 112a, 2371 TX Roelofarendsveen

071 - 331 07 19

Info@bloemenservicenederland.nl

Door het Corona Virus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan u gewend bent van ons. Als u ons niet te pakken krijgt mail ons dan even met uw vraag en een eventueel terugbelverzoek.

Maandag          Alleen bestellingen 

Dinsdag        09:00 tot 17:00 op afspraak

Woensdag    09:00 tot 17:00 op afspraak

Donderdag   09:00 tot 20:00 op afspraak

Vrijdag          09:00 tot 17:00 op afspraak

Zaterdag       09:00 tot 13:00 op afspraak

Zondag          Gesloten

U kunt onze bloemen, planten en geschenken 7 dagen per week inclusief koopavonden verkrijgen bij ons verkooppunt van PLUS van Dijk in Roelofarendsveen.

Copyright Bloemen Service Nederland 2019 - All Rights Reserved 

Created By Boogmans