Altijd verse bloemen op kantoor tegen scherpe kosten

Wil je verse bloemen op kantoor om je bedrijf het hele jaar door een fraaie uitstraling te geven? Een werkplek creëren waar je medewerkers met veel plezier naar toegaan en waar bezoekers zich altijd welkom voelen? Bij Bloemen Service Nederland vind je precies waar je naar op zoek bent. Wij zijn een ervaren bedrijfsbloemist voor je kantoor maar ook voor evenementen en cateringbedrijven. Bovendien kun je bij ons in elk seizoen voor de scherpste prijs bedrijfsbloemen bestellen. Bijvoorbeeld als prachtig geschenk voor je klantrelaties of voor je werknemers bij speciale gelegenheden.

Verse bloemen op kantoor via een voordelig abonnement

Wij van Bloemen Service Nederland bieden je een zakelijk bloemabonnement waarmee je bedrijfsbloemen op maat kunt bestellen. Via onze speciale bestelomgeving voor de zakelijke markt bieden wij je tal van voordelen. Zo krijg je een eigen inlogcode en kun je een eigen assortiment samenstellen. Dit is vooral handig wanneer meerdere mensen bloemen bestellen. Voor dezelfde waarde voor een verjaardagboeket bijvoorbeeld, maar ook voor de bloemenkeuze die past bij de uitstraling van je bedrijf en de kleuren van je bedrijfslogo. Je bestelt direct op rekening en het is altijd inzichtelijk wie wat heeft besteld en op welke kostenplaats. Hiervoor ontvang je één verzamelfactuur per maand.

 

Elke week verse bloemen

 

Je maakt met ons eenmalig duidelijke afspraken en daarna ben je verzekerd van wekelijks verse bloemen. Deze bezorgen wij kant-en-klaar. Dit betekent dat boeketten in vazen worden geleverd, inclusief leen ondergrond volgens één van onze arrangementen. De boeketten worden door onze ervaren bloemisten samengesteld en ze passen perfect bij jouw zakelijke omgeving. Het is al mogelijk om een abonnement bij ons af te sluiten als je wekelijks één boeket door ons bezorgd wilt krijgen. Wij hanteren namelijk geen minimale bestelhoeveelheden. Datzelfde geldt voor onze andere abonnementen voor de zakelijke markt, bijvoorbeeld voor evenementen en cateringbedrijven.

Bloemdecoratie voor evenementen en cateringbedrijven

 

Naast de abonnementen voor verse bloemen op je kantoor, kun je ook een abonnement op maat nemen voor evenementdecoratie of als extra service als je een cateringbedrijf hebt. Vaak zorgt bloemdecoratie voor die ene finishing touch waar nog lang over wordt nagepraat. Dankzij onze jarenlange ervaring hierin, weten wij precies hoe we dit moeten realiseren. Van klein en intiem tot groots en spectaculair: voor elk evenement weten wij met onze bloemdecoratie precies de juiste toon neer te zetten.

 

Waar wij je bloemdecoratie op maat bieden

Bloemen Service Nederland is zelf met een winkel in Roelofarendsveen gevestigd, maar je kunt overal in Zuid-Holland een abonnement voor bloemdecoratie bij ons afsluiten. Wij zijn er dan ook trots op dat we op tal van plaatsen in de provincie onze services voor de zakelijke markt mogen verlenen:

  • Alphen aan den Rijn

  • Den Haag

  • Kaag en Braassem

  • Leiden

  • Leiderdorp

  • Rijswijk

  • Rotterdam

  • Wassenaar

  • Zoetermeer

 

Maar ook voor alle bedrijven in de Bollenstreek staan wij klaar met onze zakelijke bloemdecoratieservice. Sterker nog, dit bieden we alle bedrijven in de gehele Randstad, in de provincies Utrecht en Noord-Holland, waaronder Amsterdam en Hoofddorp. Kortom, waarmee mogen we jouw bedrijf van dienst zijn?

O N S  A T  E L I E R

O P E N I N G S T IJ D E N

Veenderveld 112a, 2371 TX Roelofarendsveen

071 - 331 07 19

Info@bloemenservicenederland.nl

Door het Corona Virus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan u gewend bent van ons. Als u ons niet te pakken krijgt mail ons dan even met uw vraag en een eventueel terugbelverzoek.

Maandag          Alleen bestellingen 

Dinsdag        09:00 tot 17:00 op afspraak

Woensdag    09:00 tot 17:00 op afspraak

Donderdag   09:00 tot 20:00 op afspraak

Vrijdag          09:00 tot 17:00 op afspraak

Zaterdag       09:00 tot 13:00 op afspraak

Zondag          Gesloten

U kunt onze bloemen, planten en geschenken 7 dagen per week inclusief koopavonden verkrijgen bij ons verkooppunt van PLUS van Dijk in Roelofarendsveen.

Copyright Bloemen Service Nederland 2019 - All Rights Reserved 

Created By Boogmans