top of page

De ultieme aankleding van je trouwlocatie tegen scherpe kosten

Wil je de beste aankleding van je trouwlocatie die gegarandeerd voor een wauw-effect zorgt bij zowel je bezoekers als jezelf? Bij Bloemen Service Nederland zijn we al jarenlang gespecialiseerd in exclusieve bruiloftsdecoratie. Wij bieden jou de mooiste bruiloftsaankleding op maat zoals prieel bloemen voor een prijs die je aangenaam zal verrassen. Wij staan dan ook bekend als een exclusieve en tegelijkertijd betaalbare bruidsbloemist die met bloemen de mooiste bruiloftsdecoratie weet te creëren. Maar daar blijft het niet bij. Naast de aankleding van trouwceremonies bieden wij ook evenementendecoratie op maat en datzelfde geldt uiteraard ook voor andere zakelijke gelegenheden. We zijn actief door geheel Nederland, maar vanwege onze vestigingsplaats Roelofarendsveen zijn wij het meest actief in de provincies Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht om te zorgen voor de meest prachtige aankleding van je trouwlocatie.

Ook voor destination weddings 

 

Trouwen op een mooie locatie in het buitenland wordt steeds populairder. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat wij ook voor deze destination weddings de aankleding op een perfecte manier kunnen verzorgen. Echter komt er meer bij kijken dan alleen de aankleding van de trouwlocatie. Dankzij onze ervaring kan ons team van stylisten jullie uitstekend helpen met het organiseren en stylen van een onvergetelijke bruiloft. We werken voor het transport van de bruiloftsdecoratie samen met een betrouwbare vervoerder zodat alle aankleding tijdig en op de juiste plaats en in de juiste staat wordt afgeleverd. Zoals je ziet zorgen wij voor een onvergetelijke bruiloft.  

 

Referenties voor aankleding trouwlocatie door Bloemenservice Nederland

 

Wij zijn er trots op dat we zijn onderscheiden als beste bruidsbloemist van Nederland. Dit gevoel wordt nog eens extra versterkt door de diverse referenties die wij van uiteenlopende gerenommeerde partijen hebben mogen ontvangen. Zo zijn wij huisleverancier – of beter gezegd huisbloemist – voor de aankleding van de locatie tijdens bruiloften en evenementen bij:

 • Kasteel Keukenhof – Lisse

 • Kasteel de Wittenburg – Wassenaar

 • Kasteel Duivenvoorde – Voorschoten

 • Hotels van Oranje – Noordwijk

 • Beachclub O – Noordwijk

 • Paviljoen Puur – Diemen

 • Boathouse – Almere

 • Kasteel de Hooge Vuursche – Baarn

 • Central Park – Voorburg

 

Door de verscheidenheid van deze partijen betekent maatwerk bij Bloemen Service Nederland ook echt maatwerk. Wij weten voor elke locatie en voor elke gelegenheid precies de juiste bloemdecoratie op maat te creëren.

Stylist voor exclusieve bloemdecoratie

 

De aankleding van je feestlocatie kan allesbepalend zijn voor de sfeer. Dat weten we bij Bloemen Service Nederland als geen ander. Daarom kun je naast de aankleding met bloemen van een trouwlocatie ook een beroep op onze ervaring en expertise doen voor alle andere denkbare evenementen en gelegenheden. Je schakelt met ons een stylist in die feilloos de juiste uitstraling van elke locatie en ruimte weet te realiseren met exclusieve bloemdecoratie. Omdat je bij het organiseren van een evenement al met genoeg zaken rekening moet houden, gaan wij graag dat ene stapje verder. Zo leveren wij niet alleen jouw maatwerk bloemdecoratie maar verzorgen wij indien gewenst de de gehele styling met bloemen in elke ruimte.

 

Waar je ons als jouw interieurstylist kunt inzetten

 

Overal in Nederland staan we voor je klaar om je van dienst te zijn met bloemdecoratie op maat. Er zijn je al veel tevreden klantrelaties voorgegaan in plaatsen als:

 • Alphen aan den Rijn

 • Den Haag

 • Kaag en Braassem

 • Leiden

 • Leiderdorp

 • Rijswijk

 • Roelofarendsveen

 • Rotterdam

 • Wassenaar

 • Zoetermeer

 

Daarnaast hebben we ook de ceremonie aankleding en evenementendecoratie mogen verzorgen in tal van plaatsen in de Bollenstreek en in de Randstad. Want naast de Zuid-Hollandse provincie komen we ook graag met onze service langs in de provincies Utrecht en Noord-Holland. Zo hebben we onlangs nog in Amsterdam en in Hoofddorp de bloemdecoratie van een trouwfeest en een groot evenement mogen maken.

 

Een portfolio om trots op te zijn

 

Om je een idee te geven wat je van onze service kunt verwachten, nodigen we je van harte uit een kijkje te nemen in ons portfolio. Hier vind je ook een indicatie van onze scherpe prijzen. Daarnaast kun je ook bij onze referenties lezen waarom je een verstandige keuze maakt door voor de vakkundige bloemstylisten van Bloemen Service Nederland te kiezen. Verder hebben we speciaal voor toekomstige bruidsparen een "Wedding Webshop" ingericht. Hier kun je niets bestellen, maar wel volop inspiratie opdoen voor de mooiste dag van je leven. Buiten dit alles zijn we ook bijzonder trots op het feit dat we een van de aangewezen bruidsbloemisten zijn van het trouwprogramma Married At First Sight. Op deze website tref je diverse blogs aan over onze bijdrage aan dit populaire programma op RTL en Videoland.

bruiloft-aankleding-prieel.jpeg
maatwerk-bruiloft-decoratie.jpeg
Zoen bruidspaar na buiten-ceremonie
SUSANNE-HYAMS-PHOTOGRAPHY-FRESCO-VILLA-077 (1).jpg

BLOEMENSERVICE Nederland 
 

is an award-winning Floral Design Studio, serving clients and customers in the Netherlands and abroad. 

 

Lauded as the

Best Wedding Florist in the Netherlands our specialty is: 

to create memories that go beyond the ordinary,  through bespoke flower experiences that leave an indelible mark on your soul. 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
OZ_BSN_69_websize_edited.jpg

Featured on

IMG_1311.JPG
IMG_1312.JPG
IMG_1307.JPG
IMG_1306.WEBP
IMG_1309.PNG
IMG_1308.PNG
stevendecuba(10of20).jpg

Client Love 

"What great people, the people who work at Bloemenservice Nederland!

 

From a warm introduction at the beginning to discussing our wishes together, staying in touch and arranging everything perfectly on the big day, we experienced excellent service from start to finish!

 

Not only are all the employees there SUPER friendly, they think along with you and are very professional.

 

And their flowers... WOW! They really made our day. All in all: we are very satisfied and really recommend it to all bridal couples!!"           

 

Farnoosh & Pouyan

BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page