Vol trots vertellen we u dat we zijn uitgeroepen tot de beste bruidsbloemist van Nederland!

Naast de jurk, de locatie, de gasten en de catering maken bloemen een belangrijk deel uit van jullie bruiloft. Want denk je aan liefde, dan denk je aan bloemen. De juiste bloemkeuze is essentieel om jullie bruiloft de uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen. Ga je voor romantisch, landelijk of juist klassiek? En welke kleuren horen daarbij? En welke bloemist zorgt ervoor, dat jullie wensen perfect vertaald worden naar het beeld dat jullie in je hoofd hebben?' Dit zijn vragen die jullie ongetwijfeld bezig houden en het maken van een keuze is niet eenvoudig, zeker niet als je het al druk genoeg hebt met alle andere zaken rondom jullie bruiloft.

 

Enige bloemist met inspiratie webshop vol ideetjes en prijzen

De zoektocht naar jullie perfecte decoratie op bloemengebied start vaak op internet. We merken dat er bijna geen bloemisten te vinden zijn die je zonder afspraak al een een hoop inspiratie kunnen bieden met daarbij ook een prijsindicatie. Laten we eerlijk zijn we willen vaak voordat we ergens heen gaan toch gewoon alvast ideetjes op gedaan hebben en ook weten hoe dat kostenplaatje er ongeveer uit zal zien...?! Wij hebben goed naar jullie geluisterd en onze webshop hierop ingericht. Natuurlijk worden de meeste bestellingen echt in een persoonlijk gesprek op maat pas duidelijk, maar toch is het fijn om alvast een beetje voorbereid te kunnen zijn.
 

Klik op de button om alvast een kijkje te nemen in de "Wedding Flowers Webshop" en laat je inspireren!
(Wij gebruiken hiervoor  een mix van eigen beelden en Pinterest)

 

 

Ondergronden en decoraties kopen?
Dat is zó 2007 ... bruikleen of huren... zo doe je dat..

Keuze uit tal van vazen, schalen en ondergronden: zeg het maar! Iedere bruiloft is uniek. 
Bij Bloemenservice weten wij hoe lastig het soms voor aanstaande bruidsparen kan zijn om ideeën rondom decoratie naar realiteit te brengen. Daarom bieden wij niet alleen een enorme keuze aan bloemen, bij ons kunnen jullie tevens kiezen uit een groot assortiment van vazen, schalen en ondergronden. Wij bieden deze aan in bruikleen of huur. Op deze manier kunnen jullie ook jullie decoratiewensen tot in de kleinste puntjes mogelijk maken.

Afspraak maken? Dit doe je makkelijk in onze online agenda.

Meer tips en advies? Maak vandaag nog een afspraak.

Bloemen kun je niet ruiken en voelen via internet: die moet je beleven!
Daarom nodig ik jullie graag uit in Roelofarendsveen (direct aan de afslag bij snelweg A4) om jullie kennis te laten maken met ons moderne bedrijf. Voor elke afspraak plannen we een uur tot anderhalf uur in om zo alle tijd voor jullie te hebben.
Wij hopen jullie te mogen verwelkomen, de koffie staat klaar!

Our designs made with so much passion and love...

O N S  A T  E L I E R

O P E N I N G S T IJ D E N

Veenderveld 112a, 2371 TX Roelofarendsveen

071 - 331 07 19

Info@bloemenservicenederland.nl

Door het Corona Virus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan u gewend bent van ons. Als u ons niet te pakken krijgt mail ons dan even met uw vraag en een eventueel terugbelverzoek.

Maandag          Alleen bestellingen 

Dinsdag        09:00 tot 17:00 op afspraak

Woensdag    09:00 tot 17:00 op afspraak

Donderdag   09:00 tot 20:00 op afspraak

Vrijdag          09:00 tot 17:00 op afspraak

Zaterdag       09:00 tot 13:00 op afspraak

Zondag          Gesloten

U kunt onze bloemen, planten en geschenken 7 dagen per week inclusief koopavonden verkrijgen bij ons verkooppunt van PLUS van Dijk in Roelofarendsveen.

Copyright Bloemen Service Nederland 2019 - All Rights Reserved 

Created By Boogmans