top of page

De beste bruidbloemist van Nederland

 

Zoek je de beste bruidswerk bloemist van Nederland die jouw bruiloft van een adembenemend mooie uitstraling weet te voorzien? Bloemen Service Nederland uit Roelofarendsveen is er trots op dat we met deze titel zijn onderscheiden en we staan overal in Nederland voor je klaar. Als de beste bruidsbloemist dragen we graag ons steentje bij aan de mooiste dag van je leven. Bovendien leveren wij altijd tegen scherpe kosten waardoor onze prijs je zonder twijfel aangenaam zal verrassen. Benieuwd naar ons maatwerk op het gebied van bruidsbloemen en bruiloftsdecoratie? Neem dan snel een kijkje in ons portfolio.

Bruid met trouwboeket van de beste bruidsbloemist van Nederland

De beste bruidsloemist voor exclusieve boeketten

 

Al sinds 2007 leggen wij ons als bloemist toe op onder meer het creëren van prachtige bruidsboeketten. Onze exclusieve en tegelijkertijd betaalbare boeketten worden geheel op maat voor je gemaakt. Zo ben je er bij ons van verzekerd dat je altijd het bruidsboeket krijgt waar je misschien al als klein meisje van gedroomd hebt. Om de fraaie uitstraling van je boeket overal in terug te laten komen, kun je ook voor bijpassende hair flowers een beroep op ons doen. Maar daar blijft het niet bij want ook voor bijpassende corsages, boeketten voor bruidskinderen en autodecoratie van bijpassende bloemen kun je bij ons terecht. Jij geeft aan wat je wensen zijn en wij zorgen ervoor dat het tot in elk detail gerealiseerd wordt.

Aankleding van je complete bruiloftsceremonie

 

Naast het creëren van exclusieve bruidsboeketten en bijbehorende bloemendecoratie kun je er bij Bloemenservice Nederland ook voor kiezen je complete bruiloftsceremonie aan te laten kleden. Ongetwijfeld heb je er al een idee over hoe jouw decoratie eruit moet komen te zien, maar weet je niet precies hoe je hier invulling aan moet geven. Dit is precies waar wij je graag bij helpen als exclusieve bruidsstylist. We luisteren allereerst naar al je wensen en zorgen er vervolgens voor dat al je verwachtingen overtroffen worden. En omdat jij je op de grote dag zelf natuurlijk nergens druk over hoeft te maken, bezorgen wij niet alleen de bloemdecoratie maar bieden wij waar gewenst ondersteuning bij het stylen van je bruiloft.

Trotse bruidsbloemist van Married At First Sight

Het populaire TV-programma Married At First Sight (MAFS) is zeer waarschijnlijk bij iedereen inmiddels wel bekend. Dit trouwprogramma waarin koppels zonder elkaar te kennen in het huwelijk treden is te zien op Videoland en RTL. Wij zijn zeer verheugd en ontzettend trots dat wij een van de aangewezen leveranciers van de meest prachtige bloemen mogen zijn en dat wij de bruiloft ceremonie mogen aankleden. Zo zorgen wij als bloemist dat de bruid altijd een prachtig bruidsboeket krijgt dat perfect past bij de gelegenheid. Tevens zijn wij de bloemenleverancier van de diverse bloemstukken, prieelbloemen, corsages en alle andere bloemen die te zien zijn tijdens de huwelijksvoltrekking. Wat is er nu mooier dan een kersvers bruidspaar in het zonnetje te mogen zetten met onze mooiste creaties en op deze manier deze dag voor hen nog onvergetelijker te maken? 

Bezorging en styling op jouw trouwlocatie

Je kunt op elke trouwlocatie in Nederland een beroep doen op de expertise en ervaring van ‘s lands beste bruidswerk bloemist. Net zoals wij zeer trots zijn op deze titel, zijn wij dit ook op de exclusieve bruiloftsaankleding die wij reeds hebben mogen verzorgen. Dit hebben we onder meer gedaan in diverse plaatsen in Noord Holland en Zuid Holland waaronder in:

 • Alphen aan den Rijn

 • Den Haag

 • Kaag en Braassem

 • Leiden

 • Leiderdorp

 • Rijswijk

 • Rotterdam

 • Wassenaar

 • Zoetermeer

 

Daarnaast kunnen we bogen op tevreden bruidsparen in meerdere plaatsen in de Bollenstreek en in de Randstad, waaronder in Amsterdam maar ook in Hoofddorp.

Inspiratie nodig? Bezoek onze "Wedding Webshop"

 

Hoewel je je ongetwijfeld al een voorstelling hebt gemaakt van de aankleding van je trouwdag, kun je in onze "Wedding Webshop" volop inspiratie op doen. Dit is geen echte webshop waar je iets kunt bestellen, maar wel ontdek je hier wat Bloemenservice Nederland je allemaal aan mogelijkheden biedt en wat de kosten hiervan zijn. Mogelijkheden op het gebied van exclusieve bruidsboeketten en het huren van een complete aankleding van je bruiloftsceremonie. Wil je weten wat we tot nu toe allemaal al hebben gecreëerd? In ons portfolio lees je er alles over, inclusief de scherpe prijzen die we je bieden.

Trouwboeket van de beste bruidsbloemist van Nederland
Gooien trouwboeket na bruiloft
Trouwboeket fotoshoot op brug
SUSANNE-HYAMS-PHOTOGRAPHY-FRESCO-VILLA-077 (1).jpg

BLOEMENSERVICE Nederland 
 

is an award-winning Floral Design Studio, serving clients and customers in the Netherlands and abroad. 

 

Lauded as the

Best Wedding Florist in the Netherlands our specialty is: 

to create memories that go beyond the ordinary,  through bespoke flower experiences that leave an indelible mark on your soul. 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
OZ_BSN_69_websize_edited.jpg

Featured on

IMG_1311.JPG
IMG_1312.JPG
IMG_1307.JPG
IMG_1306.WEBP
IMG_1309.PNG
IMG_1308.PNG
stevendecuba(10of20).jpg

Client Love 

"What great people, the people who work at Bloemenservice Nederland!

 

From a warm introduction at the beginning to discussing our wishes together, staying in touch and arranging everything perfectly on the big day, we experienced excellent service from start to finish!

 

Not only are all the employees there SUPER friendly, they think along with you and are very professional.

 

And their flowers... WOW! They really made our day. All in all: we are very satisfied and really recommend it to all bridal couples!!"           

 

Farnoosh & Pouyan

BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page