Bruidsbloemist Leiden

Wij zijn niet zomaar een bruidsbloemist in Leiden, maar dé bruidsstylist die is onderscheiden als beste bruidsbloemist van Nederland. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Het is een erkenning voor ons harde werk en een bewijs dat wij ook jouw bruiloft op prachtige wijze kunnen aankleden. Dat doen wij natuurlijk met veel trots en plezier.

Op je bruiloft moet alles kloppen. Dit moet dé perfecte dag worden. Natuurlijk heb je niet alles in de hand, maar gelukkig wel veel, waaronder de aankleding. Op wat voor soort bloemen je krijgt op je grote dag, heb je gelukkig wel grip. Wij bewijzen al sinds 2007 dat wij het adres zijn voor de allermooiste bruidsboeketten en bloemstukken. Wat je ook wilt; als bruidsbloemist voor Leiden en omstreken kunnen wij het realiseren.

De bruidsbloemist in Leiden die je verwachtingen overtreft

Waarschijnlijk heb je al een bepaald beeld van hoe je wilt dat jouw trouwerij eruit komt te zien. Misschien heb je zelfs al nagedacht over de bloemen en zie je het al helemaal voor je. Wij zijn een exclusieve bruidsstylist die je wensen waarmaakt en je verwachtingen overtreft. Kijk maar eens in ons portfolio en zie wat wij al hebben gerealiseerd voor andere bruidsparen. Wij kunnen elke stijl realiseren en je van dienst zijn met elk verzoek. Van romantische boeketten op tafels, tot een prachtig bruidsboeket en aankleding van de complete ceremonie.

 

Bij het organiseren van een bruiloft komt al genoeg kijken. Op de grote dag zelf, wil jij je natuurlijk nergens druk om hoeven te maken. Daarom bezorgen wij niet alleen de bloemen op locatie, maar helpen wij ook met de styling. Wij zijn niet voor niets een bruidsstylist. We zullen er altijd voor zorgen dat de locatie er fantastisch uitziet en dat iedereen onder de indruk zal zijn van de bloemen.

Exclusieve boeketten tegen zeer scherpe kosten

 

Wanneer je ons inschakelt als jouw bruidsbloemist in Leiden, zorgen wij altijd voor exclusieve boeketten tegen zeer scherpe kosten. Ondanks dat wij maatwerk leveren, blijven onze bloemen betaalbaar. Wij willen zo veel mogelijk mensen in staat stellen om de gedroomde aankleding van hun bruiloft te realiseren. Of het nu gaat om louter het bruidsboeket of om de complete aankleding van de ceremonie en alles daar omheen. Ondanks dat wij een lokale partij zijn, weten ook mensen buiten Leiden ons te vinden. Wij zijn al ingeschakeld als bruidsbloemst in:

 • Amsterdam

 • de Bollenstreek

 • Den Haag

 • Hoofddorp

 • Leiden

 • de Randstad

 • Roelofarendsveen

 • Rotterdam

 • Zoetermeer

 • Kaag en Braassem

 • Leiderdorp

 • Rijswijk

 • Wassenaar

 • Alphen aan den rijn

 

En andere delen van Zuid Holland, Noord Holland en Utrecht. Waar jullie dus ook gaan trouwen; wij zorgen voor de perfecte aankleding.

O N S  A T  E L I E R

O P E N I N G S T IJ D E N

Veenderveld 112a, 2371 TX Roelofarendsveen

071 - 331 07 19

Info@bloemenservicenederland.nl

Door het Corona Virus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan u gewend bent van ons. Als u ons niet te pakken krijgt mail ons dan even met uw vraag en een eventueel terugbelverzoek.

Maandag          Alleen bestellingen 

Dinsdag        09:00 tot 17:00 op afspraak

Woensdag    09:00 tot 17:00 op afspraak

Donderdag   09:00 tot 20:00 op afspraak

Vrijdag          09:00 tot 17:00 op afspraak

Zaterdag       09:00 tot 13:00 op afspraak

Zondag          Gesloten

U kunt onze bloemen, planten en geschenken 7 dagen per week inclusief koopavonden verkrijgen bij ons verkooppunt van PLUS van Dijk in Roelofarendsveen.

Copyright Bloemen Service Nederland 2019 - All Rights Reserved 

Created By Boogmans