top of page

Bruidsbloemist Leiden

Wij zijn niet zomaar een bruidsbloemist in Leiden, maar dé bruidsstylist die is onderscheiden als beste bruidsbloemist van Nederland. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Het is een erkenning voor onze creativiteit en ons harde werken en een bewijs dat wij ook jouw bruiloft op prachtige wijze kunnen aankleden. Dat doen wij natuurlijk met veel trots en plezier. Laat ons gerust weten wat jullie dromen zijn en wij maken deze waar!

Op je bruiloft moet gewoon alles kloppen, zodat dit dé perfecte dag gaat worden. Natuurlijk heb je zelf niet alles in de hand, maar gelukkig wel veel, waaronder de aankleding. Op wat voor soort bloemen je krijgt op je grote dag, heb je gelukkig wel grip. Wij bewijzen al sinds 2007 dat wij het adres zijn voor de allermooiste bruidsboeketten en bloemstukken. Wat je ook wilt; als bruidsbloemist voor Leiden en omstreken kunnen wij het realiseren.

De bruidsbloemist in Leiden die je verwachtingen overtreft

Waarschijnlijk heb je al een bepaald beeld van hoe je wilt dat jouw trouwerij eruit komt te zien. Misschien heb je zelfs al nagedacht over de bloemen en zie je het al helemaal voor je. Wij zijn een exclusieve bruidsstylist die je wensen waarmaakt en je verwachtingen overtreft. Kijk maar eens in ons portfolio en zie wat wij al hebben gerealiseerd voor andere bruidsparen. Wij kunnen elke stijl realiseren en je van dienst zijn met elk verzoek. Van romantische boeketten op tafels, tot een prachtig bruidsboeket en aankleding van de complete ceremonie.

 

Bij het organiseren van een bruiloft komt al genoeg kijken en dien je met allerlei zaken rekening te houden. Op de grote dag zelf, wil jij je natuurlijk nergens druk om hoeven te maken. Daarom bezorgen wij niet alleen de bloemen op locatie, maar verzorgen wij ook de complete styling. Wij zijn niet voor niets een bruidsstylist. We zullen er altijd voor zorgen dat de locatie er fantastisch uitziet en dat iedereen onder de indruk zal zijn van de aankleding en entourage met de mooiste bloemen.

Exclusieve boeketten tegen zeer scherpe kosten

 

Wanneer je ons inschakelt als jouw bruidsbloemist in Leiden en omgeving, zorgen wij altijd voor exclusieve boeketten tegen zeer scherpe kosten. Ondanks dat wij maatwerk leveren, blijven onze bloemen betaalbaar. Wij willen zo veel mogelijk mensen in staat stellen om de gedroomde aankleding van hun bruiloft te realiseren. Of het nu gaat om louter het bruidsboeket of om de complete aankleding van de ceremonie en alles daar omheen. Ondanks dat wij een lokale partij zijn, weten ook mensen buiten Leiden ons te vinden. Wij zijn al ingeschakeld als bruidsbloemst in:

 • Amsterdam

 • de Bollenstreek

 • Den Haag

 • Hoofddorp

 • Leiden

 • de Randstad

 • Roelofarendsveen

 • Rotterdam

 • Zoetermeer

 • Kaag en Braassem

 • Leiderdorp

 • Rijswijk

 • Wassenaar

 • Alphen aan den rijn

 

En andere delen van Zuid Holland, Noord Holland en Utrecht. Waar jullie dus ook gaan trouwen; wij zorgen voor de perfecte aankleding.

bruiloft-aankleding-prieel.jpeg
maatwerk-bruiloft-decoratie.jpeg
aankleding-bruiloft-op-maat.jpeg
SUSANNE-HYAMS-PHOTOGRAPHY-FRESCO-VILLA-077 (1).jpg

BLOEMENSERVICE Nederland 
 

is an award-winning Floral Design Studio, serving clients and customers in the Netherlands and abroad. 

 

Lauded as the

Best Wedding Florist in the Netherlands our specialty is: 

to create memories that go beyond the ordinary,  through bespoke flower experiences that leave an indelible mark on your soul. 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
OZ_BSN_69_websize_edited.jpg

Featured on

IMG_1311.JPG
IMG_1312.JPG
IMG_1307.JPG
IMG_1306.WEBP
IMG_1309.PNG
IMG_1308.PNG
stevendecuba(10of20).jpg

Client Love 

"What great people, the people who work at Bloemenservice Nederland!

 

From a warm introduction at the beginning to discussing our wishes together, staying in touch and arranging everything perfectly on the big day, we experienced excellent service from start to finish!

 

Not only are all the employees there SUPER friendly, they think along with you and are very professional.

 

And their flowers... WOW! They really made our day. All in all: we are very satisfied and really recommend it to all bridal couples!!"           

 

Farnoosh & Pouyan

BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page