top of page

Stijlvolle droogbloemen op je bruiloft van dé bruidsbloemist

 

Wil je je bruiloft aankleden met droogbloemen die naadloos aansluiten op je bruiloftsstijl? Dan ben je bij Bloemenservice Nederland helemaal aan het juiste adres. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in bruiloft styling met droogbloemen en hebben de grootste verhuur collectie van Nederland. Dit betekent dat je bij ons droogbloemen kunt huren in elke gewenste stijl. Van modern tot klassiek en van landelijk tot romantisch: onze droogbloemen geven je bruiloft een extra magisch accent. Dat durven we je te garanderen, omdat we zijn uitgeroepen tot de "Beste Bruidsbloemist van Nederland". Voor ons is elke bruiloft dan ook een mooie gelegenheid om deze titel waar te maken.

Droogbloemen op je bruiloft voor een scherpe prijs

 

Je hebt bij Bloemenservice Nederland de keuze uit verschillende opties en arrangementen op het gebied van droogbloemen decoratie. Zo bieden we je de mogelijkheid voor een compleet droogbloemen arrangement, maar kun je ook kiezen voor alleen het huren van een droogboeket voor je bruiloft. Aan jullie de keus. Tijdens een gratis adviesgesprek in ons atelier kun je al je wensen aan ons kenbaar maken. Bijvoorbeeld in welke stijl je je droogbloemen wilt of wat de hoofdkleur van het droogboeket voor je bruiloft moet zijn. Op basis van dit gesprek bieden we je een offerte op maat. Dat doen we ook in het geval van een enkele prijs voor een droogbloemen boeket.

Seizoendecoratie gecombineerd met verse bloemen

 

Eén van de arrangementen die Bloemenservice Nederland aanbiedt is de Á la carte droogbloemen collectie. Bij deze collectie bieden we je de mogelijkheid voor styling op jullie trouwlocatie. Datzelfde geldt voor onze verse bloemen pakketten. Daarbij zijn wij altijd op zoek naar unieke elementen die aansluiten op het seizoen waarin jullie elkaar het ja-woord geven. Bovendien gaan we meestal naar lokale bloementelers, zodat onze arrangementen gekenmerkt worden door duurzaamheid.

Dé trend van de aankomende jaren

Omdat wij ons volledig gespecialiseerd hebben in het decoreren van bruiloften en events, weten wij ook exact wat de trends zijn of worden. We kunnen je nu al vertellen dat droogbloemen op je bruiloft dé trend is van de aankomende jaren. Het huren van een droogbloemen arrangement is niet alleen prachtige om te zien, het is ook nog eens super duurzaam en, zeker niet onbelangrijk, de helft goedkoper dan het decoreren van je bruiloft met verse bloemen. Doordat het huren van droogbloemen aantrekkelijk geprijsd is, houd je meer budget over om aan andere leuke dingen te besteden. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie en de bijbehorende prijzen.

Tot jullie dienst in heel Nederland én daarbuiten

 

Wil je ook droogbloemen op je bruiloft van ’s lands beste bruidsbloemist? Je vindt ons atelier direct aan de snelweg A4 bij de afslag Roelofarendsveen. Hier hebben we al voor veel bruidsparen in Zuid-Holland een maatwerk arrangement mogen verzorgen. Natuurlijk staan we ook in alle andere provincies voor jullie klaar, waaronder in Noord-Holland en Utrecht en in plaatsen zoals:

 

 • Alphen aan den Rijn

 • Amsterdam

 • Den Haag

 • Hoofddorp

 • Leiden

 • Leiderdorp

 • Rotterdam

 • Wassenaar

 • Zoetermeer

 

Kortom, voor elke bruiloft in Nederland kun je een beroep op ons vakmanschap doen. Gaan jullie niet in Nederland trouwen, maar in het buitenland? Ook dan kun je uitstekend bij Bloemenservice Nederland terecht. Vaak komt er veel meer kijken bij een bruiloft in het buitenland dan vooraf gedacht. Wij helpen je dan om er een droomfeest van te maken. Jullie vertrouwen bij ons op een ervaren team van stylisten en ook over de logistiek hoeven jullie je geen enkele zorgen te maken.

SUSANNE-HYAMS-PHOTOGRAPHY-FRESCO-VILLA-077 (1).jpg

BLOEMENSERVICE Nederland 
 

is an award-winning Floral Design Studio, serving clients and customers in the Netherlands and abroad. 

 

Lauded as the

Best Wedding Florist in the Netherlands our specialty is: 

to create memories that go beyond the ordinary,  through bespoke flower experiences that leave an indelible mark on your soul. 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
OZ_BSN_69_websize_edited.jpg

Featured on

IMG_1311.JPG
IMG_1312.JPG
IMG_1307.JPG
IMG_1306.WEBP
IMG_1309.PNG
IMG_1308.PNG
stevendecuba(10of20).jpg

Client Love 

"What great people, the people who work at Bloemenservice Nederland!

 

From a warm introduction at the beginning to discussing our wishes together, staying in touch and arranging everything perfectly on the big day, we experienced excellent service from start to finish!

 

Not only are all the employees there SUPER friendly, they think along with you and are very professional.

 

And their flowers... WOW! They really made our day. All in all: we are very satisfied and really recommend it to all bridal couples!!"           

 

Farnoosh & Pouyan

BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page