top of page

De mooiste zijden bloemenarrangementen online kopen

 

Als u zijden bloemen arrangementen online wilt bestellen bent u hiervoor aan het juiste adres bij Bloemenservice Nederland. We bieden u een ruime keuze aan de mooiste zijden bloemen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Ideaal voor iemand die geen groene vingers heeft of geen omkijken wil hebben naar onderhoud. De zijde bloemen die u bij ons kunt bestellen hebben een natuurlijke uitstraling en gaan bovendien jarenlang mee. Daarnaast zijn ze zeer hygiënisch waardoor ze uitermate geschikt zijn voor mensen met een allergie. Kortom, als u ook wilt genieten van de vele voordelen van kunstbloemen neem dan gauw een kijkje in ons assortiment.

Zijden bloemen arrangementen tegen een voordelige prijs

 

Geen afgevallen bladeren, geen stuifmeel, geen sterke geuren; allemaal voordelen van het bestellen van zijdebloemen bij de echte specialist. Ook hoeft u geen water te verversen, dode bloemen te verwijderen, de vaas schoon te maken en voeding te geven. Voor veel mensen een reden om juist voor de zijdebloem te kiezen. Weliswaar ligt de prijs van een zijde bloemstuk hoger dan van echte bloemen, maar op termijn bent u veel voordeliger uit. Zeker wanneer u een keuze maakt uit het brede assortiment aan het zijden bloemstuk van Bloemenservice Nederland. Voor een zijden boeket bent u bij ons altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bruidspaar tijdens trouwceremonie

Passend bij elke interieurstijl

 

Of u nu een landelijke interieurstijl heeft of een trendy en moderne woonlook; voor alle interieurstijlen bieden we u bijpassende zijden bloemstukken. Deze arrangementen hebben we stuk voor stuk een plaatsnaam gegeven die we vinden passen bij de uitstraling, waaronder:

 • Arrangement Budapest

 • Arrangement Havana

 • Arrangement Helsinki

 • Arrangement Jakarta

 • Arrangement Madrid

 • Arrangement Moskou

 • Arrangement Riviera

 • Arrangement Rome

 

Binnen een arrangement heeft u daarbij de keuze uit verschillende combinaties. Met of zonder pot bijvoorbeeld, waarbij u de keuze heeft in een uitgebreid assortiment en type pot. Naast zijden kunstbloemen kunt u eveneens bij ons terecht voor droogbloemen, kunsttakken en andere fraaie eyecatchers.

 

Laten bezorgen in heel Nederland

 

Wilt u ook zijden bloemen online kopen, zoals een zijden bruidsboeket bijvoorbeeld, bij Bloemenservice Nederland? U vindt ons direct aan de snelweg A4 bij de afslag Roelofarendsveen. U kunt hier op afspraak langskomen. Bel ons dan even of stuur een mail om een tijdstip af te spreken. Uiteraard kunt u uw bestelling ook overal in het land laten bezorgen. Wij maken voor de bezorging gebruik van de diensten van PostNL en de bestellingen die op werkdagen voor 13.00 zijn doorgegeven, heb je de volgende avonds in huis. Zaterdag en zondag besteld betekent dinsdag in huis. Dat noemen we nog eens een goede bezorgservice!

Bruidspaar tijdens trouwceremonie
SUSANNE-HYAMS-PHOTOGRAPHY-FRESCO-VILLA-077 (1).jpg

BLOEMENSERVICE Nederland 
 

is an award-winning Floral Design Studio, serving clients and customers in the Netherlands and abroad. 

 

Lauded as the

Best Wedding Florist in the Netherlands our specialty is: 

to create memories that go beyond the ordinary,  through bespoke flower experiences that leave an indelible mark on your soul. 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
OZ_BSN_69_websize_edited.jpg

Featured on

IMG_1311.JPG
IMG_1312.JPG
IMG_1307.JPG
IMG_1306.WEBP
IMG_1309.PNG
IMG_1308.PNG
stevendecuba(10of20).jpg

Client Love 

"What great people, the people who work at Bloemenservice Nederland!

 

From a warm introduction at the beginning to discussing our wishes together, staying in touch and arranging everything perfectly on the big day, we experienced excellent service from start to finish!

 

Not only are all the employees there SUPER friendly, they think along with you and are very professional.

 

And their flowers... WOW! They really made our day. All in all: we are very satisfied and really recommend it to all bridal couples!!"           

 

Farnoosh & Pouyan

BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page